toate categoriile
EN

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie care se concentrează pe cercetarea, producția și vânzarea de extracte de plante sănătoase. Este principalul furnizor mondial de extract de ginseng, extract de schisandra și extract de rozmarin.

Fabrica este situată în frumosul râu Yiyang Zijiang - Zona de Dezvoltare Economică Changchun, cu o suprafață totală de construcție de peste 10,000 de metri pătrați. În prezent, are mai multe linii de producție de extract de plante cu o capacitate de producție anuală de peste 500 de tone.

Calitatea este elementul vital al unei întreprinderi. cu politica de bază de afaceri „Tehnologia creează valoare, calitate profesională a turnării”, Nuoz a stabilit un sistem strict de asigurare a calității și de urmărire a calității serviciilor. A trecut de FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC și alte certificări internaționale autorizate. printre acestea, Nuoz Biotech este prima companie din China care a obținut certificarea organică de rozmarin.

Pentru a controla mai bine calitatea si a realiza trasabilitatea produselor. Nuoz Biotech a vizitat o serie de plantații TCM și a investigat obiceiurile de creștere ale diferitelor medicamente chinezești. Nuoz a stabilit o bază organică de rozmarin în Hunan și o bază organică de schisandra în Jilin. au fost înființate peste 1,000 de hectare de baze de plantare a rozmarinului și peste 4,000 de hectare de baze de plantare a schisandrei.

Nuoz Biotech se concentrează pe soluția cuprinzătoare de pesticide, plastifianți, metale grele și PAH și alte reziduuri dăunătoare din extractele de plante, oferind produse sigure, sănătoase și naturale pentru întreaga omenire.

Categorii fierbinți