toate categoriile
EN

Introducerea Departamentului Calitate

„Calitatea este forța vitală a unei întreprinderi.” De la înființare, Nuoz a luat „Tehnologia creează valoare, Profesia garantează calitatea” drept principală politică de management al întreprinderii. La începutul înființării companiei, a fost înființat un departament de management al calității. Acest departament este responsabil în principal de stabilirea sistemului de management al calității produselor al companiei, managementul standardelor de produs, supravegherea proceselor, inspecția și determinarea semifabricatelor și a produselor finite, a materiilor prime și auxiliare și a produselor între procese, inspecții fizice și chimice, microbiologice. inspecții, inspecții analitice de cromatografie lichidă de înaltă performanță, cromatografie gazoasă Analiza și inspecția etc., asigură că fiecare lot de produse fabricate de Nuoz îndeplinește standardele naționale și cerințele relevante ale clienților 100%, ceea ce aduce beneficii sănătății umane.

În prezent, inspectorii din departament sunt toți cu studii superioare și dețin certificate de inspecție relevante, cum ar fi inspectori chimici, inspectori de alimente, lucrători în fermentație microbiană etc. Sub conducerea șefului de departament, rata de promovare a produselor inspectate ajunge NLT98%.

Toți membrii Departamentului de Management al Calității își îndeplinesc cu strictețe responsabilitățile și obligațiile de inspector al calității. Sub conducerea companiei, au stabilit un sistem strict de asigurare a calității și de urmărire a calității serviciilor, învață științific și eficient metode avansate de management al calității și se îmbunătățesc continuu. Satisfaceti nevoilor diversificate si diversificate de inspectie a calitatii ale clientilor.

Categorii fierbinți